lördag 8 december 2012

Nedräkning pågår

Vi befinner oss i årets sista månad, december, och för de allra flesta pågår en intensiv nedräkning. En nedräkning till den efterlängtade julen. Den efterlängtade julen som innebär mysigt luciafirande, torra lussebullar, goda pepparkakor, högljudda julklappslekar, mättande julbord,efterlängtade julklappar, behövliga jullov, familjära julaftonar och traditionsenlig Kalle Anka. Med hjälp av julkalendrar räknar vi ner och vi kommer närmare och närmare vårt mål.
Vi räknar dagarna.Vi räknar ner. Vi längtar!
 
 Utöver nedräkningen till jullov och julafton har ytterligare en nedräkning startat i vår klass. En nedräkning som det bara är två dagar kvar på.Två korta dagar!
En nedräkning till det första elevinlägget på vår blogg. Elevinlägg på vår blogg som innebär kreativt skrivande, utvecklande responsgivande, synliggjord skrivprocess, utökade datorkunskaper och uppfräschad netikett. 
Vi räknar ner och vi kommer närmare och närmare vårt första elevinlägg.
Vi har ingen kalender när vi räknar ner, men vi planerar att utforma vår blogg som en kalender. Nyfikna? Om ett par dagar kommer första inlägget och då får ni veta...
Vi räknar timmarna. Vi räknar ner. Vi längtar.
Och vi hoppas ni gör det samma!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar